DOĞA HARİKALARI VEX ROBOTICS ŞAMPİYONU!

Ankara Çayyolu Veritas Robotics takımımız, VEX Robotics Almanya turnuvasında muhteşem bir başarıya imza atarak şampiyon oldu.

Spin Up teması ile gerçekleştirilen turnuva Stuttgart VDI House’da düzenlendi. Aynı zamanda Ankara Çayyolu kampüsü 86840B numaralı NEO Robotics takımımız da turnuvada yarı final oynama başarısı gösterdi. Robotik turnuvalarında birçok başarıya imza atan, ülkemizi Almanya’da temsil eden Doğa harikalarını kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Guinness Rekorlar Kitabı'na "Dünyanın En Büyük Robotik Yarışması" olarak giren VEX Robotics yarışması, 40'tan fazla ülkeden 18.000 takımın 1350 oyunda yarıştığı, ortaokul ve liselere yönelik dünyanın en büyük robotik etkinliği olma özelliği taşıyor. Turnuva ile öğrenciler problem çözme, mühendislik, takım çalışması ve iş birliği, analitik ve inovatif düşünme becerilerini geliştirmektedir.