Haber ve Etkinlikler

DOĞA KOLEJİ 5 TAKIMI İLE BASKETBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

2022-2023 Türkiye Okul Sporları Basketbol Genç-A Kız - Erkek Yarı Final müsabakalarına Doğa Kolejinin 5 takımı Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.


Isparta ve Niğde’de gerçekleştirilen Türkiye Okul Sporları Basketbol Yarı Final Müsabakalarına Türkiye’nin çeşitli illerinden toplam 32 takım 384 sporcu katıldı. Takım sporlarında 6 Dünya Şampiyonluğu, sayısız Türkiye ve il şampiyonlukları bulunan Doğa Koleji ise sporun her dalına damga vurmaya devam ediyor. Akademik başarının yanı sıra spora verdiği önemle bugüne kadar birçok başarılı ismi yetiştiren Doğa Koleji yine önemli bir başarıya imza attı.
Sayısız dünya derecesi, Türkiye şampiyonluğu ve il şampiyonlukları elde eden Doğa Koleji, 2022-2023 Sezonu Türkiye Okul Sporları Basketbol Genç-A Kız-Erkek Yarı Final Müsabakalarındaki mücadeleleri ile 5 takımla Türkiye Finallerindeki yerini aldı. Yarı Finallerin sonunda Doğa Kolejinin Bursa Özlüce Kampüsü Genç Erkekler, Şişli Kampüsü Genç Erkekler, Gaziantep Kampüsü Genç Erkekler, Haliç Kampüsü Genç Kızlar, Kayseri Kampüsü Genç Kızlar takımları 1-5 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak finallerde şampiyonluk mücadelesi verecek.
Doğa Koleji Spor Koordinatörü Tunç Dağal,Bize bu gururu yaşatan tüm takımlarımızla gurur duyuyor, en iyi dereceleri alacaklarına inanıyorum." dedi. Dağal, tüm ekibine ve bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL