Haber ve Etkinlikler

DOĞA'NIN ALTIN KULAÇLARI MİLLİ TAKIMDA

Antalya Kampüsü öğrencilerimiz, Türkiye Bireysel Açık Su Yüzme Kış Şampiyonası ve Milli Takım-Kamp Aday Kadro Belirleme Yarışları'nda tarih yazdı.


10-13 Şubat 2022 tarihleri arasında Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nda toplam 700 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Türkiye Bireysel Açık Su Yüzme Kış Şampiyonası ve Milli Takım-Kamp Aday Kadro Belirleme Yarışları'na katılan öğrencilerimiz başarıları ile tarih yazdılar.
 
Son gün yüzülen 10 bin metre yarışlarına milli takım kadrosunda yer alan ve yarışlara damga vuran öğrencilerimiz Talya Erdoğan, Sevim Eylül Süpürgeci, Emir Batur Albayrak, Poyraz Şan Aşkın, Ahmet Ege Güldağ, Atakan Ercan ve Ahmet Efe Söker, açık su tarihinde görülmemiş performansları ile şimdiye kadar yüzülen en iyi dereceleri kazanarak Mart ayında İsrail'de düzenlenecek olan Len Cup'ta yarışacak ve ülkemizi temsil edecekler.
 
Ayrıca milli takım aday kadrosuna giren öğrencilerimiz Boran Atasoy, İzem Naz Aksoy, Azra Karabulut, Elvin Layra Gürsoy, Elif Berra Büyükkeleş'i ve yarışlarda 7 altın, 4 gümüş, 3 bronz madalya ile toplam 7 şampiyonluk alan tüm öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.
 
Türkiye Yüzme Milli Takımı ve Kamp aday kadrosuna girmeye hak kazanan ve ülkemizi temsil edecek olan tüm öğrencilerimizi ve antrenörümüz Turgay Demircioğlu'nu tebrik ediyor, başarılar dileriz.  



 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL