DOĞA ÖĞRENCİSİ 4. KEZ TÜRKİYE WUSHU ŞAMPİYONU!

Doğa Koleji Florya Kampüsü 4. sınıf öğrencisi Mahlas Tuna Yılmaz, Antalya’da düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonası’nda Minik Erkekler Dao Shu kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

ETİKETLER : wushu , dao shu , doğa koleji başarı , florya doğa , türkiye wushu şampiyonası

Doğa Koleji, sporcu nesiller yetiştirme misyonuyla hareket ediyor. Doğa Koleji sportif takımları, bireysel ve takım sporlarında yerel, ulusal ve uluslararası başarılar elde ediyor. Öğrencileri yetenekleri doğrultusunda spor branşlarına yönlendiren Doğa Kolejinde bir spor branşında müsabaka yapan öğrenci, küçük yaşta ekip çalışması bilinci kazanırken, özgüveni gelişiyor. Mahlas Tuna Yılmaz, son 4 yılın Türkiye Wushu Şampiyonu olan küçük yetenek Mahlas, sergilediği performansla jüri üyelerini büyüledi.

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

3-13 Şubat 2020 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen Türkiye Wushu Şampiyonası’nda; Doğa Koleji Florya Kampüsü 4. sınıf öğrencisi Mahlas Tuna Yılmaz, liderliği kaptırmayarak Minik Erkekler Dao Shu kategorisinde 2020 Türkiye Şampiyonu oldu. Geçtiğimiz yıl Avrupa 2.’si olan öğrenci, bu yıl da Avrupa ve dünya şampiyonasına hazırlanıyor.