FİZİK OLİMPİYATLARI FİNALİ’NDE 2 ÖĞRENCİMİZDEN TAM PUAN

Öğrencilerimizin fizik bilimine karşı ilgilerini artırmak, akademik çalışmalar yapmalarını desteklemek ve öğrencilerimizi TÜBİTAK Fizik Olimpiyatları’na hazırlamayı hedefleyen İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Fizik Olimpiyatları'nın final etabı tamamlandı.

ETİKETLER : fizik olimpiyatları , tübitak fizik , fizik eğitimi , itü eta vakfı doğa koleji fizik olimpiyatı

Fizik alanında kendini akademik olarak geliştirmek isteyen 1529 lise öğrencimizden birinci ve ikinci etap sınavını başarı ile tamamlayan 42 öğrencimiz büyük finalde yarıştı. Bu süreçte öğrencilerimiz alanında uzman fizik öğretmenlerimiz tarafından online eğitimlerle hazırlandı.

Final etabına katılan öğrencilerimiz fizik bilgilerini ve zamanı verimli kullanma becerilerini yarıştırdı. Tam puan alan Ankara İncek Kampüsü öğrencimiz Onur Mete Candar’ı ve Antalya Kampüsü öğrencimiz İsmet Mert Akay’ı başarılarından dolayı tebrik ederiz.