TEKNOFEST’TE 13 PROJE İLE FİNALLERDEYİZ

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te yarışan Doğa Harikalarımız toplam 13 takım ile hazırladıkları projeleri ile finallere katılmaya hak kazandı.

Ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi’ni gerçekleştirmek için yola çıkan, ülkemizde milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik öneme sahip kurum ve kuruluşların paydaşlığında düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te Doğa Harikalarımız toplam 13 takım ile hazırladıkları projeleri ile finallere katılmaya hak kazandı.

Ortaokul ve lise öğrencileri düzeyinde düzenlenen yarışmalara kampüslerinde oluşturdukları takımlarıyla hazırladıkları projeleri ile yarışmalara katılım sağlayan öğrencilerimizden

• Ortaokul düzeyinde gerçekleştirilen İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması'nda
Eskişehir Kampüsünden Caner Sağlar danışmanlığındaki "Solo" takımı,
İzmir Güzelbahçe Kampüsünden Doğuşcan Taşkoyan danışmanlığındaki "Integrity" takımı,
Zonguldak Ereğli Kampüsünden Bahar Kaymaz danışmanlığındaki "Proje Tutkunları" takımı finallere katılmaya hak kazandı.
İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması ortaokul finalleri 12-14 Ağustos 2022 tarihleri arasında Rize'de gerçekleştirilecek.
  • Lise düzeyinde gerçekleştirilen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışması’nda
Florya Kampüsünden Fahri Canberk Aydın danışmanlığındaki “Team Antlia” takımı,
Kartal Kampüsünden Berrin Şahin Dinçkol danışmanlığındaki “Young Bees” takımı,
Tuzla Kampüsünden Selami Eraslan danışmanlığındaki “Velox” takımı finallere katılmaya hak kazandı.
Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışması lise finalleri 23- 24 Temmuz 2022 tarihleri arasında Kocaeli Körfez Pisti’nde gerçekleştirilecek.
  • Lise düzeyinde gerçekleştirilen İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması'nda
Ankara Çayyolu Kampüsünden Buket Temizer danışmanlığındaki “Techno Driver” takımı,
Eskişehir Kampüsünden Caner Sağlar danışmanlığındaki "Solis" takımı,
Samsun Kampüsünden Özlem Dağdelen danışmanlığındaki "Blaze"  takımı finallere katılmaya hak kazandı.
İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması lise finalleri 12-14 Ağustos 2022 tarihleri arasında Rize'de gerçekleştirilecek.
  • Lise düzeyinde gerçekleştirilen Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması'nda
Tekirdağ Kampüsünden Mehmet Eker danışmanlığındaki "Aydın Şehir" takımı,
Beyoğlu Kampüsünden Burak Yürük danışmanlığındaki Den-Tez takımı finallere katılmaya hak kazandı.
Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması 5-7 Ağustos 2022 tarihleri arasında Trabzon’da gerçekleştirilecek.
  • Lise düzeyinde gerçekleştirilen Turizm Teknolojileri Yarışması’nda
Bostancı Doğa Koleji'nden Esra Can danışmanlığındaki "DGRAVITY” ve “AERO” takımları finallere katılmaya hak kazandı.
Turizm Teknolojileri Yarışması lise finalleri 12-14 Ağustos 2022 tarihleri arasında Rize'de gerçekleştirilecek.
TEKNOFEST Yarışmalarında finale katılmaya hak kazanan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, finallerde tüm Doğa Harikalarımıza başarılar diliyoruz.