Doğa'yla Birlikte...
BURSA HAMİTLER KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Bursa’nın En Güçlü Eğitim Kurumu

Bursa’nın saygın eğitim kurumu Ertekin Okulları 2010-2011 eğitim yılına Doğa Koleji çatısı altında "Merhaba” dedi. Türkiye’de ve dünyada eşi benzeri olmayan farklılıkta ve ayrıcalıkta kişiselleştirilmiş bir eğitim modeli olan “Doğa Konseptli Eğitim Modeli” temelinde; öğrencilerine her türlü fiziksel altyapıyı ve teknolojiyi sunan, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimine katkı sağlayacak olan 38.000 metrekare olarak yapılandırılan kampüs, Doğa bayrağını Bursa’ya taşıyor.

Tüm sınıflarında akıllı tahta sistemleri bulunan kampüs 500 kişilik tam donanımlı konferans ve tiyatro salonuyla, audio visiual sistemli kütüphanesiyle öğrencilere benzersiz olanaklar sunuyor. Basketbol, voleybol sahaları, tenis kortlarıyla açık spor sahalarına sahip Doğa Koleji Bursa Hamitler geniş ekoloji bahçeleriyle, hayvanat bahçeleri, binicilik tesisleriyle de öğrencilere Doğa Bilinci'ni aşılıyor. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademesinde eğitim veren Bursa Hamitler Kampüsü modern eğitim tekniklerini kullanarak bilim ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam kültürel ve teknolojik birikimin egemen olmasını sağlayacak, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca (4.Sınıf)
  • Ortaokul; İngilizce, Almanca