Doğa'yla Birlikte...
ÇERKEZKÖY KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Türkiye’nin eğitim sektörüne yön veren Doğa Koleji, sunduğu yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve topluma değer katmaya devam ediyor. Yeni dönemde tüm Türkiye'yedeki büyümesini sürdüren Doğa Koleji, Çerkezköy Kampüsünde 2018-2019 eğitim döneminde öğrencileriyle buluşuyor. Çerkezköy'de eğitimin yüzünü değiştirecek ve eğtim kalitesini artıracak olan kampüsümüz 8 bin m2 arsa üzerine yapılandırıldı. Çerkezköy'ün en büyük eğitim binası olmaya aday olan kampüs 10 bin m2 kapalı kullanım alanına sahip. 1000 kişilik çevre dostu kampüste bulunan 54 derslik, 450 kişilik konferans salonu, kapalı spor salonu, ısıtnalı ve kapalı yüzme havuzu, 720 kişilik yemekhane öğrencilere mutlu, sosyal, güvenli bir ortam sunuyor.

Mekatronik, mühendislik, lego, sanal gerçeklik, drama, satranç, bale, mucit atölyesi, akıl oyunları, müzik, görsel sanatlar atölyesi, ekoloji dersliği ile Doğa Koleji Çerkezköy Kampüsü akademik başarıyı sosyal ve bilimsel olanaklarla destekliyor. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim verecek olan kampüs yeni dönemde hizmete açılacak.

OKUL GALERİ