Doğa'yla Birlikte...
ÇORUM KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Doğa Koleji eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelleriyle 2016- 2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nda Çorum'da öğrencileri ile buluştu.

Doğa Koleji Çorum Kampüsü zengin eğitim materyalleriyle, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkânı tanıyor. Çorum Kampüsü 11.000 metrekare bahçe ve 9.500 metrekare kapalı alanı içerisinde; başta düşler atölyesi (üç boyutlu görsel laboratuvar), ekoloji, drama, satranç, resim ve müzik sınıflarınınyanı sıra kapalı spor salonu, kütüphane, kantin, Doğa Store, idari ofisleri, çok amaçlı atölye, mini hayvanat bahçesi, 425 öğrenci kapasiteli yemekhane ve 433 kişilik konferans salonu, fen ve bilişim laboratuvarları, Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 40 dersliği barındırıyor. Çorum Kampüsü; anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde ayrıcalıklı eğitim imkanı sunuyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca (4.Sınıf)
  • Ortaokul; İngilizce Almanca