Doğa'yla Birlikte...
DİYARBAKIR KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Diyarbakır Kampüsü, 2011 yılında Diyarbakır’ın öncü eğitim kurumlarından Avrupa Birliği Kolejinin Doğa ailesine katılmasıyla eğitime başladı. Türkiye’de ve dünyada eşi benzeri olmayan farklılıkta ve ayrıcalıkta kişiselleştirilmiş eğitim programları temelinde; öğrencilerine her türlü fiziksel altyapıyı ve teknolojiyi sunan, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimine katkı sağlayan Diyarbakır Kampüsü, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise gruplarında eğitim veriyor.

Diyarbakır Kampüsü, tarım alanları, spor alanları, teknolojik altyapısıyla adeta Diyarbakır'ın gururu. 6.000 m2 kapalı alana ve 13.000 m2 bahçe ve açık alana sahip olan, öğrencilerine ayrıcalıklı eğitimin farkını yaşatan, sanat, müzik atölyelerinden geniş ekoloji alanlarına, konferans salonu ve geniş yeşil alanlarıyla zengin bir alt yapıya sahip olan Diyarbakır Kampüsü'nde öğrenciler, yaşayarak öğrenmenin tadını çıkarırken ihtiyaç duydukları özgür ve bol aktiviteli bir okul hayatını yaşıyorlar.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca (4.Sınıf)
  • Ortaokul; İngilizce Almanca