1. ANKARA ULUSLARARASI KOMEDİ FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Türkiye’nin ilk komedi festivali, 1-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek.

ETİKETLER : komedi , festival , ankara , Doğa Okulu ankara kampüsleri , sponsor , destek

Türkiye’de ilk kez düzenlenen ve Doğa Okulu Ankara Kampüsleri'nin de desteklediği ve sponsor olduğu komedi festivali, 1 Nisan Dünya Şaka Günü’nde Ankara’da başlayacak. 12 Nisan'a kadar devam edecek festival süresince ünlü güldürü sanatçıları Başkentli komediseverlerle buluşacak. Uluslararası nitelikteki festivalde diğer ülkelerden sanatçılar da sahne alacak ve çeşitli sergiler açılacak.

Ankara Kültür Sanat Etkinlikleri tarafından düzenlenen 1. Ankara Uluslararası Komedi Festivali, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. Adı Ankara ile özdeşleşecek kalıcı bir komedi festivaline kavuşması hedefiyle başlatılan festivalde, 1-12 Nisan tarihleri arasında Ankaralı seyirciler bol bol kahkaha atma fırsatı bulacak.

Mizahı her yaştan geniş izleyici kitlesine ulaştırmayı, Türk izleyicisine uluslararası ölçekteki güldürü sanatçıları tanıtmayı ve Türk sanatçılarına da uluslararası platformda kendilerini tanıtma imkânı sağlamayı amaçlayan festival, yerli ve yabancı komedi sanatçıları, güldürü sanatının farklı dallarındaki performanslarını Doğa Koleji'nin de mizaha verdiği önem ile başkent izleyicisiyle buluşturacak.

1. ANKARA ULUSLARARASI KOMEDİ FESTİVALİ BAŞLIYOR!