1. OKULLAR ARASI TÜRKİYE WUSHU ŞAMPİYONASI’NDA DOĞA OKULLARI'NDAN 7 MADALYA

5-8 Haziran Tarihleri arasında Batman Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 1. Okullar Arası Türkiye Wushu Şampiyonasına 3 sporcu ile katılan Doğa Okulları Wushu Takımı toplam 7 madalya ile geri döndü.

ETİKETLER : Mehmet Batuthan Şengün , Zeynep Berrin Kösem , Irmak Eyilik , madalya , Wushu , Doğa Okulu spor başarıları

Öğrencilerimizden; Mehmet Batuthan Şengün, Guiding Form Yıldız erkekler kategorisi Qiang Shu dalında 2.'lik ,Chang Quan dalında 3.'lük ve Jian Shu dalında 3.'lük madalyaları kazandı. Zeynep Berrin Kösem ise Yıldız Bayanlar 32 Form kategorisi Chang Quan dalında 2. Gun shu dalında ise 3. oldu ve yine öğrencimiz Irmak Eyilik Guiding Form Yıldız Bayanlar kategorisi Chang Quan dalında 3.'lük ve Qiang Shu dalında ise yine 3.'lük madalyası kazandı. Öğrencilerimizi, ailelerini, okulumuz idareci ve antrenörlerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

1. OKULLAR ARASI TÜRKİYE WUSHU ŞAMPİYONASI’NDA DOĞA KOLEJİ'NDEN 7 MADALYA