10. DOĞA KOLEJİ TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Geleneksel Doğa Koleji Tiyatro Festivali bu yıl 10. yaşında... Yetenekli öğrencilerimizi sahnede izlemeye hazır mısınız?

ETİKETLER : tiyatro , festival , yetenek , drama , sahne , okul tiyatroları , tiyatro eğitimi

10. Doğa Koleji Tiyatro Festivali, "Yarışma Değil Buluşma" sloganıyla tam 10 yıldır, binlerce çocuk ve genci tiyatro sanatıyla tanıştırdı. Sanatın kaynaştırıcı, barışçıl ve özgüven yükseltici yönüne vurgu yapan çocuk merkezli festival, 6 Mayıs-28 Mayıs 2018 tarihleri arasında Doğa Kolejinin İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası kampüslerinde yapılacak. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla yüzlerce çocuğun sahne alacağı şenlik konseptindeki festivalde, farklı tarzlarda birçok oyun sahnelenecek. Doğa Koleji Drama ve Tiyatro Bölümü ve Doğa Koleji Türk Dili ve Edebiyatı bölümün ortak organizasyonla düzenlediği festivalimizde, yetenekli ve sanatsever öğrencilerimizi sahnede izleyebilirsiniz.