10. ESKİŞEHİR ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK TİYATROLARI FESTİVALİ'NDEYİZ!

Eskişehir Bilim Okulu, 10. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'nde çocuklarla buluştu.

ETİKETLER : eskişehir bilim okulu , eskişehir tiyatro festivali , masal şatosu , festival

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali görkemli törenle açıldı. Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda düzenlenen açılış töreni, birbirinden farklı çizgi film karakterleri çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Park girişinden karnaval yürüyüşü başlayan tören, Masal Şatosu önündeki alana kadar sürdü. Festival açılışına, bu yıl eğitime başlayacak olan Eskişehir Bilim Okulu kadrosu da katıldı. 10 yılda 300 bin çocuk ve genci tiyatroyla buluşturan uluslararası festivale ilgi yine yüksekti.