10. ULUSLARARASI BİLİM TEMELLERİ MATEMATİK YARIŞMASI ANTALYA DOĞA KAMPÜSÜ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR…

Onuncusu yapılacak olan URFODU-Uluslararası Bilim Temelleri Matematik Yarışması'nın final etabı, tüm dünyada Rusya, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Ukrayna ve Türkiye olmak üzere beş merkezde düzenlenmekte.

ETİKETLER : URFODU , Uluslararası Bilim Temelleri Matematik Yarışması , Matematik , Antalya Doğa Koleji , Sea Gull/Beldibi , yarışma , final

Ortaokul düzeyinde birçok Doğa Okulları öğrencisinin de başarı gösterdiği ve final etabına katılmaya hak kazandığı yarışmada, yaklaşık 400 yarışmacı Rusya, Kırgızistan ve Kazakistan gibi farklı birçok ülkeden gelerek ülkemizi ziyaret edecek ve Antalya Doğa Kampüsü'nde misafir edilecek. Antalya Belediye Başkanı'nın, Antalya Valisi'nin ve Antalya Milli Eğitim Müdürü'nün de katılacağı etkinlikler 05.04.2014 tarihinde gerçekleştirilecek. Yarışmada başarılı olan öğrenciler için düzenlenecek ödül töreni, 07.04.2014 tarihinde Sea Gull/Beldibi otelinde gerçekleştirilecek. Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen Bilim Temelleri Matematik Yarışması'nda ilk etabı geçen ve Türkiye’den katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, ikinci etapta başarılar diliyoruz.