Haber ve Etkinlikler

100 DOĞA EĞİTİM LİDERİNE 100 SAAT EXECUTIVE MBA

Cumhuriyetin 100. Yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi akademisyenlerinden “100 Doğa Eğitim Liderine 100 Saat Executive MBA Dersi” başladı.


Doğa Kolejinde, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak Can Eğitim Grubu çatısı altında birlikte yer aldığı, Türkiye’nin en köklü ve yenilikçi vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin akademisyenleri tarafından “100 Doğa Eğitim Lideri için 100 Saat Executive MBA Dersleri” verilmeye başladı. Doğa Koleji lisanslı okullar kurucuları, Doğa Koleji Genel Müdürlük orta ve üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşecek program, yöneticilerin kişisel liderlik becerilerinin gelişmesine katkı sağlarken onların kariyer yolculuğunda yenilikçi ve ideal çözümler üreten yöneticiler olmalarını hedefliyor. Doğa Liderleri, Executive MBA Dersleri ile geleneksel ve yeni çağın yönetim yetkinliklerine sahip olma yolunda gerekli bilgi altyapısı ve teknik donanıma sahip olurken evrensel ve güncel bilgiler edinerek değişen dünyanın ihtiyaçlarına yanıt verebilecek.

Doğa Koleji lisanslı okullar kurucuları ve yöneticileri, İstanbul Bilgi Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilen “Dijitalleşen Dünyada Karar Verme Yöntemleri” ve “Global Ekonomik Dalgalanmalar” başlıklı ilk derslerinin ardından eğitimlerine İş Analitiği ve Karar Verme, Değişerek Dönüşümü Yönetmek, Örgütsel Davranış- Yeni Trendler, Finansal Matematik, Finansal Yönetim, Fintech ve Yeni Çağın Finansal Kavramları, Pazarlama ve Markalaşma, Dijital Pazarlama ve Yeni Trendler, Analitik Satış Yönetimi ve Genel Ekonomi dersleri ile devam edeceklerdir. 















 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL