100. YILIN YILDIZLARI DOĞA'DA

100. Yılın Yıldızları" temalı 2023 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda öğrencilerimiz güçlü hamleleriyle millî takıma girmeye hak kazandılar.

Doğa Koleji'nin başarılı satranç sporcuları, Türkiye’nin dört bir yanından katılan 2.304 satranç sporcusu ile 24 kategoride 1 hafta boyunca şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Açılışını Gençlik Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yaptığı Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları görkemli bir ödül töreninin ile sona erdi.

Satranç Bölüm Başkanımız Beyhan Bayraktar ‘2 bin 304 sporcu ve 8 bini aşkın katılımcı ile Avrupa’nın ve ülkemizin en muhteşem spor şöleni yaşandı. Şampiyonada ‘‘Milli Takıma’’ giren ve yarışan tüm sporcularımızı üstün mücadelelerinden dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim.’ diyerek satranç  sporcusu öğrencilerimizi kutladı.

MİLLİ TAKIMA GİREN ve İLK 15’TE YER ALAN SATRANÇ SPORCULARIMIZ;

12 Yaş Kızlar 5.si DERİN SU YAŞAR -MİLLİ TAKIM -SAMSUN KAMPÜSÜ