Haber ve Etkinlikler

110 YILLIK ENERJİ MÜZESİNDE 100. YIL BALOSU

Doğa Koleji ve İstanbul Bilgi Üniversitesi, Cumhuriyetimizin 100. yılını 110 yılık Enerji Müzesinde düzenlediği Cumhuriyet Balosu ile büyük bir coşku ve gurur içinde kutladı.


Can Eğitim Grubu çatısında altında, eğitimdeki gücünü ve sorumluluğunun farkında olan, Atatürk'ün izinde yürüyen ve genç nesilleri O’nun ilke ve inkılaplarına sadık bireyler olarak yetiştiren Doğa Koleji ile Türkiye’nin en köklü ve yenilikçi vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi, Cumhuriyet’in 100. yılını 110 yılık Enerji Müzesinde coşkuyla kutladı.



Cumhuriyetimizin 100 yıllık tarihine tanıklık etmiş, Türkiye’nin sanayi ve teknoloji alanındaki gelişmişliğinin sembollerinden Enerji Müzesinde gerçekleşen Cumhuriyet Balosu’nun açılışı İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı- Doğa Koleji Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. Remzi Sanver ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Ege Yazgan tarafından yapıldı. Cumhuriyet Balosu’na Can Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Can, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, Doğa Koleji Yüksek İstişare Kurulu, Doğa Koleji yöneticileri, İstanbul Bilgi Üniversitesi akademisyenleri ve yöneticileri katıldı. Tarihî mekânın büyülü atmosferinde, Doğa Koleji öğretmenlerinin ve öğrencilerinin aylar öncesinden hazırlıklarına başladıkları drama, zeybek, vals sahne gösterileri ve müzik öğretmenlerimizin seslendirdiği “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” mini konseriyle davetlilere unutulmaz anlar yaşatıldı. Baloya katılan davetliler Cumhuriyet marşlarına büyük bir coşkuyla eşlik ederek, geceden büyük bir gururla ayrıldılar.

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Doğa Koleji, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında Cumhuriyetin devrim ve değerlerinin korunması ve geliştirilmesi için üzerine düşen görev ve sorumluluğun bilinciyle Cumhuriyetin kazanımlarından ödün vermeden, Cumhuriyetin kurucu değerlerine ve devrimlerine bağlı olarak daha nice nesilleri yetiştirmeye devam edecek.













 



   

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL