12-13 OCAK 2019 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI'NDA REKOR KATILIM

Doğa Kolejinin, başarıyı %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Doğa Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları sona erdi. Bursluluk Sınavı'nda bizi tercih eden 211.572 öğrenciye ve velilerine teşekkür ederiz.

ETİKETLER : özel bursluluk , eğitim bursu , doğa koleji burs , bursluluk sınavı başvuru , doğa koleji bursluluk sınavı ne zaman , kolej burs

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı ile başarıyı destekliyoruz! 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen ve iki gün süren sınav, Türkiye'nin dört bir yanındaki Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı olarak gerçekleşti.

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na öğrenciler kadar veliler de yoğun ilgi gösterdi. 12 Ocak'ta 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflar, 13 Ocak'ta ise 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımıyla tamamlanan sınavlarda misafirlerimizi kampüs lobilerinde Doğa öğrencilerinin resim sergileri karşıladı. Dileyen veliler sınav süresince konferans salonlarında gerçekleşen akademik bilgilendirme ve rehberlik sunumlarına katıldı.  Sınavda başarılı öğrenciler %100'e varan eğitim bursundan yararlanacak ve Türkiye'nin en ayrıcalıklı eğitimiyle tanışacak.

Yüz binlerce öğrencinin katıldığı 12-13 Ocak Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve katılım için teşekkür ederiz.

Doğa Koleji 15-16 Şubat 2020 Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı için tıklayınız...