Haber ve Etkinlikler

15. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

, t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinin organizasyonda gerçekleşen zirvemiz bu yıl 15. yılını kutluyor. t-MBA Zirvesi’ni canlı izlemek için tıklayınız...


Pandemi öncesinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda dünyanın en büyük amfi dersi olarak adlandırılan, t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinin organizasyonda gerçekleşen zirvemiz bu yıl 15. yılını kutluyor. t-MBA Liderlik Akademisi Bölüm Başkanı Betül Erok Şengel ve Akademi Liderleri’nin moderatörlüğünde gerçekleşecek zirvede her yıl olduğu gibi birbirinden değerli isimler öğrencilerimizle buluşacak. 

15. Zirve'nin konukları Koton CEO'su Dr. A. Bülent Sabuncu, LC Waikiki e-Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yiş, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi- Stratejik Danışman Selen Kocabaş, Ericsson TR Genel Müdür Işıl Yalçın olacak. 15. t-MBA Zirvesi’nde, Liderlik Akademisi öğrencilerimiz, duayen isimlerin başarı hikayelerine ortak olurken liderlik ve kariyerle ilgili sorularına da cevaplar bulacak.

 t-MBA Zirvesi canlı yayını, 3 Haziran 2022 saat 10.00-12.30 arasında gerçekleşecek ve Doğa Kolejinin kurumsal YouTube kanalından canlı olarak izlenebilecek.
 

 t-MBA ile Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyoruz!

Doğa Koleji, 15 yıl önce t-MBA Eğitim Modeli ile Türkiye’de bir ilke imza atarak MBA programını liseye taşıdı. Sadece Doğa Koleji’nde uygulanan ve uluslararası bir eğitim kurumu olan Pearson tarafından onaylanan t-MBA, aynı zamanda Türkiye’de uluslararası akreditasyona sahip tek k-12 eğitim modeli olma özelliğine sahiptir. t-MBA eğitim modelinin en önemli kazanımı olan Liderlik Akademisi ile öğrencilerimiz liderlik vasıflarını lise çağında öğrenerek iş dünyasına hazır bireyler olarak yetişir. 


 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL