17 SATRANÇ SPORCUMUZ, OKUL SPORLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALİNDE!

2013-2014 Eğitim Yılı Okullar arası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Satranç Bölge Yarışmaları'nda dereceye giren 17 satranç sporcusu ile finale gidiyoruz.

ETİKETLER : Küçükler , Yıldızlar , Gençler , Satranç Bölge Yarışmaları , Doğa Okulu spor başarıları , spor , başarı

2013-2014 Eğitim Yılı Okullar arası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Satranç Grup Yarışmaları'na Balıkesir'in Burhaniye ilçesi ev sahipliği yaptı. Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde yapılan yarışmalara Ege ve Marmara bölgelerindeki 14 ilden 280 sporcu katılırken, ilçede 4 gün boyunca satranç heyecanı yaşandı. 6 kategoride yapılan yarışmalarda dereceye girenlerin madalyaları, Kaymakam Osman Yenidoğan, Belediye Başkanı Fikret Akova, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ali Keleş ve hakemler tarafından verildi. Yarışma Ulusal Satranç Hakemi Ahmet Uçtu Başhakemliği'nde kusursuz bir şekilde yönetildi. Sporcu, antrenörler ve velilerin memnuniyeti ile sona eren turnuva Doğa Koleji’ nin üstün başarılarıyla sonuçlandı.

2013-2014 Eğitim Yılı Okullar arası Satranç Turnuvası Ege-Marmara Bölgesi'nde dereceye girerek finalde yarışacak olan satranç sporcularımız;

Acarkent Doğa Koleji’ nden

Muhammet Melih Birinci 5. si

Manisa Doğa Koleji

Alp Buğra Ünlü 4. sü

Yıldız Kızlar

Ece Özbay 2. si

Bora Aykın 14. sü

Cevizlibağ Doğa Koleji’ nden

Genç Kızlar

Ece Türkan  2. si

Şevval Doğan  3. sü

2013-2014 Eğitim Yılı Okullar arası Satranç Turnuvası Antalya bölgesinde dereceye girerek finalde yarışacak olan satranç sporcularımız;

Antalya Doğa Koleji’ inden

Küçük Kızlar

Buse Naz Koçyiğit  4. sü

Ali Bozbey bölge  7. si

2013-2014 Eğitim Yılı Okullar arası Satranç Turnuvası Kahramanmaraş bölgesinde dereceye girerek finalde yarışacak olan satranç sporcularımız;

Malatya Doğa Koleji’nden

Kaan Soylu  1. si

Ali Özkan 11. si

Ahmet Hamza Kaya  2. si

Bora Bicanşen  4. sü

Batman Doğa Koleji’ nden

Mervan Deniz Yıldırım 9. su

2013-2014 Eğitim Yılı Okullar arası Satranç Turnuvası Hatay bölgesinde dereceye girerek finalde yarışacak olan satranç sporcularımız;

Mersin Doğa Koleji’ nden

Emir Gülbeyaz