18. d'MUN KONFERANSI 9-11 KASIM TARİHLERİ ARASINDA ANTALYA'DA!

Doğa Koleji Lise öğrencilerinin heyecanla beklediği bu yılın ilk d’MUN Konferansı, 9-11 Kasım 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenleniyor.

ETİKETLER : d'MUN , konferans , İngilizce eğitimi , Birleşmiş Milletler , Doga Koleji MUN Topluluğu , birleşmiş milletler simülasyonu , pearson sertifikası

Model Birleşmiş Milletler Konferansı d’MUN, Doğa Koleji İngilizce bölümü tarafından 9 yıldır düzenleniyor. Doğa Koleji öğrencilerinin üç gün boyunca tamamen İngilizce konuşarak BM delegeleri rolünde dünya meselelerini tartıştıkları bu konferanslar, hem diplomasiyi öğrenmelerine hem de gelecekteki kariyerlerine hazırlanmalarına katkı sağlıyor.

Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce Doğa öğrencisi d’MUN Konferanslarına katılıyor. BM delegeleri rolünde dünya meselelerini tamamen İngilizce konuşarak tartıştıkları bu konferanslar Pearson tarafından ‘’Pearson Assured’’ belgesiyle uluslararası akreditasyona sahiptir. Her yıl yılda iki kere düzenlenen, d’MUN Konferanslarında Ortadoğu meselesi, Göçmenlik, Irkçılık gibi güncel konular tartışılıyor.

9-11 Kasım 2018 tarihleri arasında 18.si düzenlenecek olan konferans tüm Doğa Koleji liselerimizden öğrencilerimizin katılımıyla Antalya'da gerçekleşecek. Tüm öğrencilerimize başarılı bir konferans diliyoruz.