19. TÜRKİYE KOROLAR ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİ!

16-25 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen ‘’19.Türkiye Korolar Şenliği’’ ne Ankara Oran Doğa Okulu müzik öğretmenimiz Gizem Tutug, tüm yıl boyunca 1. sınıflarla yaptığı koro çalışmalarını Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde sergiledi.

ETİKETLER : Türkiye Korolar Şenliği , şenlik , koro , Gizem Tutug , müzik , solfej

Oran Doğa Okulu 1.sınıflar korosu 25 Mayıs Pazar günü düzenlenen ödül töreninde yapıt yorumlamada koro-şef uyumu başarı ödülü aldı. Öğrencilerin temel müzik eğitimini oyunla gerçekleştirmeyi amaçlayan Ankara Oran Doğa Okulu Gizem Tutug öğretmenimizin yönetiminde Eylül 2013’de çalışmalarına başladı. Oran Doğa Okulu bünyesinde kurulan koro müzik dersinin haricinde haftada 1 saatlik yapılan koro dersi çalışmaları sonucunda öğrendikleri eğitici ve öğretici şarkıları, solfej ve ses-kulak eğitimini kapsamlı bir şekilde alarak çalışıyor.