2. d’MUN JUNIOR KONFERANSI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Ortaokul İngilizce Bölümü'nün en diplomatik programı olan d’MUN Junior Konferansı'mızın 2.sini, 20-21-22 Nisan 2014 tarihlerinde Efes, İzmir ’de gerçekleştiriyoruz.

ETİKETLER : d’MUN Junior , konferans , d’MUN Akademik Takımı , Efes , İzmir

Üç gün sürecek olan konferans, Türkiye’nin dört bir yanından gelen Doğa Koleji Ortaokul öğrencilerini bir araya getiriyor. d’MUN Junior konferansında komite başkanları, Doğa Okulu Lise bölümünün deneyimli d’MUN Akademik Takımı'ndan oluşuyor. Dünya meselelerine ve evrensel değerlere karşı farkındalık yaratan MUN konferansları, öğretim programımızın bir parçası olarak öğrencilerimize Dünya vatandaşlığı yolunda önemli kazanımlar sunuyor. Son üç yıldır New York’ta düzenlenen UNA USA Middle Schools MUN Konferanslarına katılan ortaokul öğrencilerimizden aldığımız ilhamla, d’MUN Junior organizasyonunu Türkiye’de de geleneksel hale getirmek amacıyla düzenlediğimiz bu yılın ikinci konferansını heyecanla bekliyoruz. UNESCO, UNICEF, GA, UNDP ve SPECIALIZED COMMITTEE delegasyonlarına, katılacakları konferansta başarılar dileriz.

Konferans hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için tıklayınız...

2. d’MUN JUNIOR KONFERANSI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!