2. “DOĞA İÇİN PEDAL ÇEVİR” PROJESİ GERÇEKLEŞİYOR!

Özlüce Doğa Ortaokulu Meclisi olarak her yıl düzenlemiş olduğumuz “Doğa İçin Pedal Çevir 2” projesi kapsamında bu sene otizme dikkat çekmek için Otizm İçin Pedallıyoruz sloganı ile yola çıkıyoruz.

ETİKETLER : doğa için pedal çevir , otizm , farkındalık , bursa özlüce , bisiklet

Projemiz 7 Mayıs 2016’da saat 09.30’da Özlüce Kampüsü’nden hareketle başlayacak. Uludağ Üniversitesi'nde yapılan kahvaltı sonrasında parkur tamamlanacak. Projemize Nilüfer Belediyesi Kent Konseyi ve Bisiklet Grubu, Toplum Destekli Polis Birimi, Doğa Okulları, Uludağ Üniversitesi, Renk Otizm Derneği, Özlüce Doğa Ortaokulu Meclisinin yanı sıra birçok bisiklet topluluğu destek veriyor. Bu projede ben de varım diyorsan bisikletinle gel bize dâhil ol, bu farkındalığı hep birlikte yayalım.