2013 SBS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI, ŞAMPİYONLAR YİNE DOĞA OKULLARI'NDAN

Doğa Okulları'nın 7 öğrencisi, 700,000 tam puan yaptı Doğa Okulları SBS’de 676,021 Puan Ortalamasıyla Türkiye’nin Zirvesinde! Son 3 yıldır SBS’de en başarılı okul olan Doğa Koleji, bu yıl da kırılması çok zor bir rekora imza attı. Kurtköy Doğa Okulu 676,021 puan ortalamasıyla Türkiye’nin en başarılı okulu olurken, 669,943 puanla Cevizlibağ Doğa Koleji,662,371 puanla Florya Doğa, 638,078 puanla Ankara Oran Doğa ve 619,050 puanla Konya Doğa SBS’de bir kez daha zirveye yerleşti.

ETİKETLER : SBS , sınav başarısı , şampiyon , başarı

Doğa Okulları SBS’de 676,021 Puan Ortalamasıyla Türkiye’nin Zirvesinde... Doğa Okulları'nın 7 öğrencisi full çekerken 2 öğrencisi Türkiye 1’incisi oldu. "Doğa Konseptli Eğitim Modeli" ile çocukları anaokulundan itibaren hayata hazırlayan Doğa Okulları, öğrenci merkezli eğitim felsefesiyle kazandığı başarılara bir yenisini daha ekledi. SBS’de 700,000 puan alan 7 öğrenci Doğa Okulları'ndan çıktı. Doğa Okulları'nın 2 öğrencisi, Türkiye 1’incisi oldu.

Türkiye’nin En Başarılı Okulu Doğa Okulları

SBS sonuçlarının açıklanmasıyla Türkiye’nin en başarılı okulları da belli oldu. Sonuçlara göre Doğa Okulları 676,021 puan ortalamasıyla Türkiye’nin zirvesine yerleşti. Yıllardır SBS’de en başarılı okul olan Doğa Okulları, bu yıl da kırılması çok zor bir rekora imza attı. Kurtköy Doğa 676,021 puan ortalamasıyla Türkiye’de zirvenin sahibi olurken, 669,943 puanla Cevizlibağ Doğa, 662,371 puanla Florya Doğa, 638,078 puanla Ankara Oran Doğa ve 619,050 puanla Konya Doğa, SBS’de bir kez daha zirveye yerleşti.

Sahurda SBS Coşkusu...

Sınav sonuçlarını öğrenmek için aileleriyle birlikte gece yarısı Doğa Okulları’nda buluşan Türkiye şampiyonları, sonuçlar açıklanır açıklanmaz bilgisayarın başına oturdu. Öğretmenleri ve aileleri eşliğinde derecelerini öğrenen İrem Tellioğlu ve Büşra Erol, Türkiye 1’inciliğini birbirlerine sarılarak kutladı. Müjdeyi gece yarısı okulda aldılar, mutluluktan uyuyamadılar… Tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye derecesi yapan diğer öğrenciler de sonuçları öğrenince heyecandan gözyaşlarını tutamadılar. Türkiye şampiyonu öğrenciler, sevinç çığlıkları eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar kutlama yaptılar. Toplam 7 öğrencisi Türkiye’nin zirvesine yerleşen Doğa Okulu Rehberlik Bölüm Başkanı Merve Kuruhasanoğlu, SBS’de derece elde eden öğrencileri tebrik ederek; “Öğrencilerimizin başarıları bizi gururlandırıyor. 2012 SBS’de 494,053 puan ortalaması, 2011’de 493,283 puan ortalaması ve 2010’da 478,554 puan ortalaması ile son 3 yıldır SBS’de Türkiye şampiyonları Doğa Okulları'ndan çıkıyordu. Bu yıl da gelenek bozulmadı. 676,021 SBS ortalaması ile Doğa Okulları, Türkiye’nin en başarılı okulu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bu başarıların arkasında “kazanmak” yerine “başarmak” felsefesi yatıyor. Biz öğrencilerimizi sadece sınav kazanmaya odaklamıyoruz. Çünkü biliyoruz ki gerçek başarı, 120 dakikada 100 soru çözmek değildir. Bizler, öğrencilerimizin her alanda başarılı olabilmeleri için onların tüm duyularına hitap eden eğitim modelleri geliştiriyor ve anaokulundan itibaren bu modellerle çocuklarımızın eğitim almasını sağlıyoruz. Sonuçta akademik başarılarının yanı sıra hayatta da başarılı olabilen, öğrenmeyi seven, girişimci, kendine güvenen ve sosyal hayatta da başarılı nesiller yetişiyor” dedi.