Haber ve Etkinlikler

2014'TE YENİ KAMPÜSLERİMİZLE BÜYÜYORUZ!

Eğitim kalitesinden ve ayrıcalıklarından taviz vermeden büyüyerek Türkiye'nin en başarılı eğitim markası olan Doğa Koleji'nde 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı için yeni kampüs kayıtları başladı.

ETİKETLER : doğa koleji , Doğa Okulu yeni kampüsler , Doğa Okulu yeni okullar , lüleburgaz doğa koleji , alanya doğa koleji , osmaniye doğa koleji , bursa özlüce , samsun , beyoğlu

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda faaliyete geçecek yeni kampüslerimiz için tıklayınız...

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda açılan kampüslerimiz;


İzmir Mavişehir Doğa Okulu Bilim Okuluİzmir Mavişehir II Bilim Okulu; Türkiye'yi konsept okul kavramı ile tanıştıran Doğa, Bilim Konseptli kampüsleriyle öğrencilerin merak ve öğrenme arzusunu geliştirmeye ve zenginleştirmeye yönelik fiziksel ve akademik imkanları sunuyor. İzmir Mavişehir II Bilim Okulu spor salonu, yüzme havuzu, konferans salonu, akıllı tahta sistemleriyle donatılan sınıflarıyla bir eğitim kurumundan fazlasını öğrencilerine sunuyor.   


Bursa Özlüce Doğa KampüsüDoğa Bursa Özlüce Kampüsü; Akıllı tahta materyalleri, web üzerinden veli desteği, dijital sözlük ve dijital okuma kütüphanesi Bursa Özlüce Doğa Kampüsü ayrıcalıklarıyla öğrencilere sunuluyor.



Samsun Doğa KampüsüSamsun Doğa Kampüsü; Doğa Okulu ayrıcalıklı eğitim modelleri, çağdaş eğitim teknolojileri ve yetkin eğitim kadrosuyla artık Samsun'da...



Bahçeşehir II

Bahçeşehir II Doğa Kampüsü toplam 11.980 m2 alana sahip. Kampüste 72 derslik, buz pisti ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Beyoğlu Doğa Kampüsü

Beyoğlu Doğa Kampüsü , 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı'nda öğrencileriyle buluşuyor. 



alanya doğa koleji

Alanya Doğa Kampüsü 8 bin 800 metrekare kapalı alanı içerisindeki Alanya Doğa, öğrencilere geniş bir alanda kampüs havasında eğitim olanağı sağlıyor. Kampus içerisinde ayrıca kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, Apple sınıfı, 3D cep sineması, kapalı spor salonu, sanat sokağı, kafeteryası, 300 kişilik konferans salonu bulunuyor.



Osmaniye Doğa Koleji

Osmaniye Doğa Kampüsü, eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelleriyle 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında Osmaniye'de öğrencileri ile buluşuyor. Osmaniye Doğa Kampüsü, zengin eğitim materyalleriyle, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme fırsatını sunuyor. 



Lüleburgaz Doğa Koleji

Lüleburgaz Doğa Kampüsü, Doğa kalitesi ve ayrıcalıkları artık Lüleburgaz'da... Lüleburgaz Doğa; anasınıfından lise kademesine kadar fiber interneti, interaktif eğitim felsefesi, Android alt yapısı, sınıf önü info ekranları ve Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 40 dersliği barındırıyor.  



Edirne

Edirne Doğa Kampüsü kalitesi ve ayrıcalıkları artık Edirne'de... 




TuzlaTuzla Doğa Kampüsü eğitim kalitesi ile 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında öğrencileri ile buluşuyor. Tuzla Doğa Okulu teknolojiye dokunan eğitim anlayışının ötesine geçiyor. Hedef, yenilikleri takip edecek değil başlatacak bireyler yetiştirmek.



Afyon Doğa Koleji Afyon Doğa Kampüsü, 9.472 metrekare kapalı alanı içerisinde başta düşler atölyesi, ekoloji, drama, satranç, resim ve müzik sınıflarının yanında kapalı spor salonu, kütüphane, kantin, Doğa Store, idari ofisleri, çok amaçlı atölye, 500 öğrenci kapasiteli yemekhane ve konferans salonu barındırıyor.



Isparta Doğa KolejiIsparta Doğa Kampüsü, 10.000 metrekare kapalı alanı içerisinde başta sanat sokağı, ekoloji, resim ve müzik sınıflarının yanında kapalı spor salonu, kapalı havuzu, çok amaçlı salon, kütüphane, kantin, Doğa Store, idari ofisleri, çok amaçlı atölye, 500 öğrenci kapasiteli yemekhane ve 300 kişilik konferans salonu barındırıyor.



Ankara Eryaman Bilim OkuluAnkara Eryaman Bilim Okulu, modern eğitim tekniklerini kullanarak bilim ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam, kültürel ve teknolojik birikimin egemen olmasını sağlayacak, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.



AnkaraAnkara Batıkent Doğa Kampüsü, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda eğitime başlayacak.
 


Nazilli Doğa KolejiNazilli Doğa Kampüsü, 3500 metrekare kapalı alanı içerisinde zengin eğitim metaryalleriyle, teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkanı tanıyor.

 


Yalova Doğa Koleji Yalova Doğa Kampüsü, 5000 metrekare açık alanı ve 10.500 metrekare kapalı alanı içerisinde, 330 kişilik konferans salonu, modern araçlar ile donatılmış fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları, Apple dersliği, ekoloji dersliği, kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, kapalı mini tenis kortu, düşler atölyesi, drama, satranç, bale salonları, resim ve müzik atölyeleri, sanat sokağı, dijital okuma kütüphanesi, kafeterya, 720 öğrenci kapasiteli yemekhane, Doğa Store ve idari ofisleri barındırıyor.



Ünye Doğa KolejiÜnye Doğa Kampüsü 6800 metrekare kapalı alanı içerisinde başta düşler atölyesi, üç boyutlu laboratuarı, sanat sokağı, ekoloji, drama, santranç, resim ve müzik sınıflarının yanında spor salonu, kütüphane, kantin, Doğa Store, idari ofisleri, çok amaçlı atölye 500 öğrenci kapasiteli yemekhane ve 300 kişilik konferans salonu barındırıyor. Ünye Doğa Okulu 5+anasınıfı ve 4 + 4 + 4 eğitim sistemine göre tüm sınıflarında fiber interneti, interaktif eğitim felsefesi, Android alt yapısı ve Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 28 dersliği barındırıyor.

 

Antalya Muratpaşa Doğa KolejiAntalya Doğa Kampüsü, zengin eğitim materyalleriyle, teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkanı tanıyor.

 

Erken kayıt avantajlarından yararlanmak için tıklayınız...

*Erken kayıt kolej avantajları ve özel okul başvuruları devam ederken Türkiye’nin en büyük k12 eğitim kurumu olan Doğa Okulları yeni eğitim-öğretim yılına hazır… Özel okul kayıt sürecinde Doğa'yı tercih edecek olan veliler; erken kayıt formu ile Doğa Okulları'na ulaşabiliyor ve ayrıcalıklarla dolu bir eğitim sürecine dahil oluyorlar. Her yıl YGS, LYS ve TEOG gibi ortak sınavlarda Türkiye’nin en başarılı okulu olan Doğa, özel okullar erken kayıt döneminde öğrencilere sportif ve akademik başarılarına göre %100’e varan burs imkanı da sunuyor. Bu yıl uygulanmaya başlanan ve özel okula kayıt esnasında devlet tarafından verilen eğitim desteği de Doğa'da sizi bekliyor!

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL