Haber ve Etkinlikler

2015 DOĞA OKULLARI YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI!

Doğa’da çocuklar eğlenirken öğreniyor!

ETİKETLER : etkinlik tırı , eğlence , tatil , yaz , şenlik

Doğa Okulları 24 Temmuz–14 Ağustos 2015 tarihleri arasında renkli etkinlikleriyle Türkiye kıyılarını dolaşıyor, tatile hem eğlence hem de eğitim katıyor. Çocuklar, onlar için hazırlanan özel alanlarda farklı etkinliklerle eğlenecek, öğrenecek, yarışacak, sürpriz hediyeler kazanacak.


Etkinlik tırı yaz ayları boyunca Türkiye’yi geziyor ve çocuklara birbirinden keyifli anlar yaşatıyor. 24 Temmuz’da  yola çıkan “Doğa Etkinlik Tırı” Türkiye’nin en çok tercih edilen tatil beldeleri olan Şarköy, Çınarcık, Mudanya, Erdek, Altınoluk, Sarımsaklı, Zeytinli, Akçay ve Ören’i geziyor.

Doğa Okulları Şarköy Yaz Etkinliği haberi için tıklayınız...

Doğa Okulları Çınarcık ve Mudanya Yaz Etkinliği haberi için
tıklayınız...


Peki Türkiye’yi gezecek Doğa Etkinlik Tırı’nda neler var?


Gerçekleştirilecek özel etkinliklerde çocukların keyifli vakit geçirmesi için her şey düşünüldü. Birbirinden eğitici ve eğlenceli pek çok farklı etkinliklerle farklı yaş gruplarına hitap eden Doğa Okulları etkinlik tırı ile minik ziyaretçilerini eğlendirirken öğretecek. Çocuklar çarkıfelek, bilgi kartları, sembol puzzle gibi oyunlarla bilgilerini geliştirecek; kukla yapımı, origami, atıklarla sanat gibi faaliyetlerle de sanatsal yaratıcılıklarını ortaya koyacak. Doğa Bilim Okulu, Airzooka ile havanın gücü – Van de Graf Jenaratörü ile uçuşan saçlar gibi eğlenceli deneyler ve doğayı inceleyecekleri etkinlikler aracılığıyla çocukları bilimin eğlenceli yüzüyle tanıştıracak. Çocuklar ayrıca palyaço ve sihirbazların birbirinden ilgi çekici şovlarıyla da eğlencelerine eğlence katacak. Doğa Okulları etkinlik tırında spor aktiviteleri de unutulmadı. Voleybol, futbol, mini atletizm, survivor, kids athletics gibi farklı yaş gruplarına yönelik spor karşılaşmaları da düzenlenecek.


Çocuklar, bilgi yarışmalarından İngilizce içerikli oyunlara, sanat etkinliklerinden bilimsel deneylere, yemek atölyelerinden spor turnuvalarına kadar çeşit çeşit etkinlikle tatilin tadını Doğa Okulları etkinlik tırıyla çıkaracak.



BİLGİ OYUNLARI 

Doğa Okulları oyunları ile çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek

  • Çarkıfelek 
  • Bilgi kartları 
  • Sembol puzzle?

SANAT ETKİNLİKLERİ 

Tır çevresinde oluşturulacak özel alanda çocuklar yaratıcılıklarını ortaya koyacakları etkinlikler yapacak: kukla yapımı, origami, atıklarla sanat… 


DOĞA BİLİM OKULU 

Doğa Bilim Okulu alanında çocuklar bilimin eğlenceli yüzüyle tanışacak: Eğlenceli deneyler ( Airzooka ile havanın gücü – Vangleff Jenaratörül ile uçuşan saçlar)

Doğayı inceliyoruz... 


FUN TIME!

Doğa Okulları etkinlik alanı eğlenceli etkinlikleri ile ziyaretçilerine eğlenceli zaman geçirecekleri bir ortam sunacak: 


  • Palyaço ile eğlence
  • Sihirbazın sırrı 

DOĞA CUP 

Farklı yaş gruplarına yönelik spor karşılaşmaları düzenlenecek: 


  • Mini atletizm 
  • Survivor 
  • Kids Athletics 
  • Geleneksel oyunlar

DOĞA OKULLARI YAZ ETKİNLİKLERİ 

YER  ETKİNLİK TARİHİ ETKİNLİK SAATLERİ ETKİNLİK ALANI 
ŞARKÖY 25 - 27 Temmuz 2015 15:00-23:30 ŞARKÖY ERTUĞRUL YANIK SPOR TESİSLERİ 
ÇINARCIK 29 Temmuz / 01 Ağustos 2015 15:00-23:30 CUMHURİYET MEYDANI 
MUDANYA 2-3 Ağustos 2015 15:00-23:30 MUDANYA MÜTAREKE ALANI
ERDEK 4-5 Ağustos 2015 15:00-23:30 ERDEK MEYDANI
ALTINOLUK 6-7 Ağustos 2015 15:00-23:30 ALTINOLUK MEYDANI
ZEYTİNLİ 10 Ağustos 2015 15:00-23:30 ZEYTİNLİ MEYDANI 
AKÇAY 11-12 Ağustos 2015 15:00-23:30 AKÇAY MEYDAN 
ÖREN 13 Ağustos 2015 15:00-23:30 ÖREN MEYDANI



2015 DOĞA OKULLARI YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR!

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL