2015 İSTANBUL ÇOCUK VE YILDIZLAR SATRANÇ LİGİ FİNAL YARIŞMALARIYLA SONA ERDİ!

İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Satranç Yarışmaları'nda Cevizlibağ Doğa Koleji, yıldızlar kategorisinde şampiyon oldu.

ETİKETLER : çocuk , yıldız , satranç , lig , beyhan somalı , rıza öney , plaket , cevizlibağ doğa koleji , şampiyon

Final yarışmalarının sonunda Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul Satranç İl Temsilcisi Rıza Öney, Doğa Okulu Satranç Bölüm Başkanımız Beyhan Somalı’ya teşekkür ve şükran plaketi takdim etti.

Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul Satranç İl Temsilcisi Rıza Öney, 18 ilçede ev sahipliği yapan Doğa Okulu Satranç Bölüm Başkanımız Beyhan Somalı’ya 2015 İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi’ne katkılarından dolayı teşekkür ve satranç camiası adına şükran plaketini sundu.

Yıldızlar Ligi'nde, Cevizlibağ Doğa Koleji 12 tam puan ile şampiyon oldu.

TSF İstanbul İl Temsilciliği ve Doğa Okulu işbirliğiyle düzenlenen 2015 İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi turnuvası 18-19 Nisan 2015 tarihinde düzenlenen Final yarışmasıyla sona erdi. İlçe grup maçları 1 Ocak – 5 Nisan 2015 tarihleri arasında 23 ilçede 30 grupta, 346 takımın ve 1985 sporcunun katılımıyla yapıldı. İlçe gruplarında şampiyon olan 22 takım Çocuk Ligi finalinde, 4 takım Yıldızlar Ligi Finalinde mücadele etti. 6 tur düzenlenen final sonrasında 2015 İstanbul Yıldızlar Ligi`nde Cevizlibağ Doğa Koleji 12 tam puan ile şampiyon oldu. Çocuk Ligi Finali şampiyonu: FBO Şahlar takımı da 12 tam puan ile grubunda şampiyon oldu.

Dereceye giren takım ve sporcuları kupa ve madalyalarının yanında final turnuvası Doğa Okulu ödülü olarak Vialand Tema Park bileti verildi. Final turnuvası ve ilçe gruplarında mücadele eden ve dereceye giren tüm takımları tebrik ediyor ve 1-6 Mayıs 2015 te düzenlenecek olan 2015 Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Ligi`nde başarılar diliyoruz.

Dereceye giren takımlar ödüllerini Doğa Okulu Satranç Bölüm Başkanı Beyhan Somalı, İl Temsilcisi Rıza Öney, Şişli Doğa Okulu Mdr yrd. Merve Gürbüz, Doğa Okulu Satranç öğretmeni Maksut Gülen ve Şişli Doğa Okulu Satranç öğretmeni Murat Eroğlu`ndan aldılar.

2015 İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi Dereceleri:

Yıldızlar

2015 İstanbul Yıldızlar Ligi Finali 1.'si Cevizlibağ Doğa – Şevval Doğan, Asilhan Kurşun, Ece Türkkan, Oğuzcan İçen

2015 İstanbul Yıldızlar Ligi Finali 2.'si Florya Satranç Merkezi – Muhammet Sinan Gönüllü, Büşra Cankurt, Oğuz Yasin Kızgın, Nihat Saydam

2015 İstanbul Yıldızlar Ligi Finali 3.'sü FBO Yıldızlar – Ali Emir Batır, Umut Karadeniz, Hazar Mustafa Öncül, Başar Aslandoğan, Arda Arsun

2015 İstanbul Yıldızlar Ligi Finali 4.'sü Kadıköy Satranç Merkezi – Ahmet Ata Yılmaz, İbrahim Seratlı, Pınar Tür, Sanem Vural, Tibet Yılmaztürk

Çocuklar

2015 İstanbul Çocuk Ligi Finali 1.'si FBO Şahlar – Emir Akay, Kerem Alçı, Can Çoruh, Evrim Altaylar

2015 İstanbul Çocuk Ligi Finali 2.'si GOPSEM 1 – Mustafa Zorbey Şenyüz, Umut Akaslan, Ahmet Alp Düşmez, Arda Altun

2015 İstanbul Çocuk Ligi Finali 3.'sü Kadıköy Satranç Merkezi A – Ömer Ata Gezici, Efe Olgun, Yavuz Arda Orak, Yusuf Efe Tezer, Kerem Yiğit