2015 İSTANBUL YILDIZLAR SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİNDE 3 KUPA DOĞA OKULLARI'NIN!

2015 İstanbul Yıldızlar Satranç İl Birinciliği 21-22 Şubat 2015 tarihlerinde Bahçelievler Engelliler Spor Salonu'nda gerçekleşti.

ETİKETLER : satranç , spor , başarı , kupa , yıldızlar , Muhammet Melih BİRİNCİ , Ece TÜRKKAN , Şevval DOĞAN

180 sporcunun 6 tur süren mücadelesi sonunda yaş kategorilerinde dereceye giren sporcular törenle ödüllerini aldı. İlk 3 dereceyi elde eden sporcular kupa-madalya ödülü, kategori yaş grubu şampiyonları ise şampiyonluk beratı kazandılar.

İstanbul Yıldızlar Satranç İl Birinciliği 16 yaş Kızlar Kategorisi’nde;

Özel Cevizlibağ Doğa Anadolu Lisesi’nden Şevval Doğan 1.'lik, Ece Türkkan 2.'lik elde etti.

İstanbul Yıldızlar Satranç İl Birinciliği 13 yaş Genel  Kategorisi’nde;

Acarkent Doğa Ortaokulu’ndan Muhammet Melih Birinci 2.'lik,

Doğa Ailesi olarak öğrencilerimizi göstermiş oldukları üstün başarılarından dolayı tebrik eder, Türkiye Satranç Yıldızlar Şampiyonası’nda başarılarının devamını dileriz.