Haber ve Etkinlikler

2015 t-MBA ABU DABI ZİRVESİ

Doğa Okulları, dünyanın dört bir yanında gerçekleştirdiği t-MBA Zirveleri'ne 14 Ekim 2015’te Abu Dabi Zirvesi'ni de ekledi.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , t-mba zirvesi , abu dubai , doğa lise eğitimi , melis ayuğur , britannica , Caroline Kennard

Eğitimcilerin ve eğitim yöneticilerinin katıldığı “Teknolojinin Eğitimdeki Yeri” konulu zirvede Doğa Okulları’nı temsilen Onursal Uluslararası İlişkiler Başkanı Melis Ayuğur yer aldı. Dünya çapında ün salmış yayın kuruluşu Britannica ile ortak gerçekleştirilen zirvede yer alan konuşmacılar şu şekildeydi:


Seza Uçar – Doğa Okulları Acarkent Kampüsü Müdürü; Doğa Okulları'nın eğitim prensiplerinden, büyüme stratejilerinden, konsept okullarından, kendine has eğitim modellerinden ve başarılardan bahsetti.


Melis Ayuğur - Doğa Okulları Acarkent Kampüsü Onursal Uluslararası İlişkiler Başkanı; t-MBA Eğitim programının uygulamaya geçişinden, akademik ve sosyal yapısından, öğrencilere kazandırdıklarından, t-MBA Dijital ’in kuruluş nedenlerinden ve yapısından bahsetti.   

Caroline Kennard – Britannica Uluslararası İş Geliştirme Direktörü; Brittanica olarak Doğa Okulları ile yıllar boyu süren ortaklıklarından memnuniyetlerini ve Doğa öğrencilerine baktığında duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu dile getirdi. 

Duncan Silcock – 9ine Eğitim Danışmanlığı’nın Orta Doğu Direktörü; Öğrencilere teknolojinin nasıl kullanılması gerektiğini öğretmenin öneminden ve kendisinin eğitim alanında kullandığı yaratıcı teknolojik programlar ve araçlardan söz etti.

Laurie Barton – Britannica Kıdemli Müşteri ve Eğitim Yöneticisi; Britannica’nın kuruluş şeklinden, kurulduğu günden bu güne kazandığı başarılardan ve zaman içinde teknolojiyi eğitimin içinde nasıl kullanmaya başladıklarından bahsetti. 

Anthony Hill – Genel Çalışmalar Öğretmeni; Derslerin daha interaktif işlenmesi için kullandığı bilgisayar programlarından ve teknolojinin doğru kullanımının öğretilmediği öğrencilerde görülen negatif özelliklerden söz etti.

Başarıyla tamamlanan zirvede Doğa Okulları öğrencisi Melis Ayuğur, sunumu hakkında övgü toplarken, gelen konuklarından iş teklifi bile aldı. Her zamanki gibi bu etkinlikte de Doğa öğrencilerinin farkı ve Doğa Okulları’nın uluslararası alandaki başarısı, bütün katılımcıları etkiledi.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL