Haber ve Etkinlikler

2017 MILSET SCIENCE PHOTO CONTEST’DE DOĞA ÖĞRENCİLERİNİN BÜYÜK BAŞARISI!

Doğa Koleji öğrencileri bu yıl da MILSET Photo Contest'teki başarı geleneğini bozmadı. Türkiye’nin yarışmada aldığı 2 altın, 3 gümüş, 8 bronz toplam 13 madalyayı da öğrencilerimiz kazandı.

ETİKETLER : Milset , science , photo , contest , başarı , fotoğraf , yarışma , bilim


When Arts meet Science” sloganıyla 2007’den günümüze düzenlenen MILSET organizasyonunun Belçika merkezi tarafından gerçekleştirilen, dünyanın en önemli fotoğraf yarışmalarından biri olarak gösterilen MILSET Bilim Fotoğraf Yarışması’na (MILSET Science Photo Contest) Doğa Koleji öğrencileri bu sene de başarıları ile damgasını vurdu. Bu sene 11.si düzenlenen profesyonel fotoğrafçıların ve bilim insanlarının desteği ile yürütülen bu prestijli organizasyonda Türkiye, Filipinler, Meksika, Bangladeş, Belçika , Slovakya ve Litvanya madalya kazanana ülkeler arasında...

Türkiye’den Doğa Koleji Ataşehir-1 kampüsü öğrencilerimizden Nuri Deniz Özkan altın ve bronz, Bahçelievler kampüsü öğrencilerimizden Efe Uzun altın, Bursa Çekirge kampüsü öğrencilerimizden Gülçin Özpamuk gümüş ve bronz, Ankara Eryaman kampüsü öğrencilerimizden Canberk Doğan gümüş , Adana kampüsü öğrencilerimizden Ilgın Bağır gümüş ve Beykent kampüsü öğrencilerimizden Kardelen Dalbudak ise 6 bronz madalya almaya hak kazanarak çok büyük başarılar elde ettiler. Türkiye’nin aldığı 2 altın, 3 gümüş, 8 bronz toplamda 13 madalyayı da öğrencilerimizin kazanması ayrı bir gurur kaynağımız oldu.


Doğa Koleji olarak bu büyük başarıları elde eden öğrencilerimizi ve bilimsel danışmanlıklarını yürüten Biyoloji öğretmenlerimizi  tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL