Haber ve Etkinlikler

2019-2020 t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

Doğa Koleji öğrencileri 4 Kasım – 6 Aralık tarihlerinde t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde başarılı girişimciler ve iş insanları ile bir araya geliyor.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , liderlik akademisi

Geleneksel olarak t-MBA kapsamında gerçekleşen t-MBA Girişimcilik Seminerlerinde iş dünyasının profesyonelleri öğrencilerimizle bir araya gelerek girişimcilik hikâyelerini, bu yolculukta yaşadıkları tecrübeleri, girişimciliğin toplumsal / bireysel faydaları ve girişimciliğin risklerini paylaşıyorlar. 4 Kasım – 6 Aralık  tarihleri arasında gerçekleşecek olan seminerlerde t-MBA öğrencileri Benetton Türkiye, Ortadoğu ve Afrika CEO’su İdris Onay, Eren Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Fatih Salbars,  tatilsepeti.com CEO’sy Koray Küçükyılmaz, Samsung Eelctronics Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barış Gökpınar, MetTrade CEO’su İlker Babüroğlu, Ekici Peynir genel Müdürü Burçin Ekici, Roman Giyim Doğu Bloğu Sorumlusu Ertuğrul Toplusoy, Arya Kadın Yatırım Platformu Yatırım Lideri ve Girişimci Münteha Adalı, Alice.Istanbul kurcusu ve eski SkyTürk 360, WaterGarden, VIALAND CEO’su Tolga Alişoğlu, Dalan Kimya Endüstrisi A.Ş Genel Müdürü Fatih Dalan, İndeks A.Ş. sahibi Can Bayoğlu ve MasterChef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya gibi rol model olan iş insanları ile lise çağında tanışarak kariyer yolculuklarında farkındalıklarını artıracaklar.
          

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon dersini alan Doğa Koleji öğrencileri, girişimcilikle ilgili edindikleri altyapıyı kampüslerine gelen girişimcilerden dinleyerek güçlendiriyor. Tüm hazırlıkları öğrenciler tarafından yapılan t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kampüslerimizde birbirinden değerli konuklarımız ile girişimcilik şöleni şeklindes tamamlanacak.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL