2023 DOĞA'NIN SESİ'NDE BÜYÜK FİNAL

Türkiye geneli Doğa Koleji ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla elemeleri yapılan “Doğa’nın Sesi Yarışması”nın finali 29 Kasım'da Doğa Koleji Sancaktepe Kampüsünde gerçekleştirilecek.

Akademik başarılarının yanı sıra sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlere önem veren Doğa Koleji, geleneksel Doğa’nın Sesi Yarışması’nın bu yıl 3.sünü gerçekleştiriyor. Yarışmanın bu yılki jürisinde sanat camiasının önemli isimleri sanatçı Kutsi, Türk pop-rock müziğinin en önemli gruplarından MFÖ'nün üyelerinden Fuat Güner, tiyatro sanatçısı Cem Cücenoğlu, müzik yapımcısı ve menajer Levent Tutaoğlu’nun yanı sıra Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü yer alıyor.

Final Açılışı Kutsi’den
Müzik öğretmenlerinden oluşan muhteşem orkestranın eşlik ettiği finalde, 19 öğrenci yarışacak. Öğrencilerin final performansı için sahneye çıkmasından önce başarılı sanatçı Kutsi ve Doğa Koleji Bostancı Kampüsü öğrencimiz yarışma finalinin açılışını gerçekleştirecek. Program boyunca izleyicilere müzik ziyafeti yaşatılacak.

Yarışma boyunca sahnelenecek tüm performanslar jüri tarafından değerlendirilerek dereceye giren öğrenciler açıklanacak.