22. d’MUN KONFERANSI

Doğa Koleji Lise İngilizce bölümünün her yıl gerçekleştirdiği d’MUN Konferanslarının 22. oturumu 12-14 Nisan tarihleri arasında Kuşadası’nda başarılı bir şekilde tamamlandı.

ETİKETLER : ingilizce eğitimi , lise ingilizce , birleşmiş milletler , mun
Doğa Kolejinin farklı kampüslerinden katılım gösteren lise öğrencileri, “Değişen İklim için Çözümler” temalı Birleşmiş Milletler oturumlarını canlandırmak üzere bir araya geldi. Birleşmiş Milletlerin altı alt komisyonunda görev alan delege rolündeki Doğa Koleji öğrencileri iklim değişikliğine yönelik temiz enerji çözümleri için önergelerini tamamını İngilizce olarak başarılı bir şekilde sundular.

Konferans sonunda ödül alan öğrencilerimizi tebrik eder, tüm delegelerimize, akademik ve organizasyon takımımıza ve İngilizce öğretmenlerimize teşekkür ederiz.