22 MART DÜNYA SU GÜNÜ'NDE KOMPOZİSYON BAŞARISI!

22 Mart Dünya Su Günü kapsamında düzenlenen DSİ Kompozisyon Yarışması’nda Antalya Bilim Ortaokulu il 3.’sü oldu.

ETİKETLER : dünya su günü , doğa antalya bilim kampüsü , efe deniz , dsi , kompozisyon yarışması , ortaokul türkçe eğitimi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı DSİ Hizmetleri Dairesi Başkanlığının, Birleşmiş Milletler 22 Mart Dünya Su Günü çerçevesinde Türkiye geneli 7. ve 8. sınıf tüm ortaokul öğrencilerine yönelik ‘’Su ve İstihdam’’ konulu ‘’Resim ve Kompozisyon Yarışması’’ düzenledi. Söz konusu yarışmada  Doğa Okulları Antalya Bilim Ortaokulu öğrencilerimizden Efe Deniz ‘’Su İstihdamı’’ adlı kompozisyonu ile kompozisyon dalında Antalya 3.'sü oldu. 23 Mart'ta gerçekleşen ödül töreninde ortaokul müdürü Nadire ÖKSÜZ ve Türkçe Öğretmeni Füsun ARICI, DSİ Antalya Genel Müdürlüğündeki Ödül Töreninde Efe Deniz’e eşlik ederek öğrencimizin mutluluğunu paylaştılar.

Efe Deniz’i ’Su ve İstihdam‘ konusunu benimsediği ve bu konudaki düşüncelerini kendine has üslubuyla kâğıda döktüğü için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.