23 NİSAN'DA ÇOCUKLAR MUTLU, DOĞA OKULLARI GURURLU!

Doğa Okulları, 100'ün üzerinde kampüsünde 23 Nisan coşkusunu yine doyasıya yaşattı!

ETİKETLER : 23 Nisan çocuk bayramı , çocuk festivali , 23 nisan gösterileri , dünya barışı , avm etkinlikleri , boya atölyesi

Bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yöneticilerimiz, öğrenci ve velilerimizle birlikte doyasıya yaşadık. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”na sanatsal ve kültürel etkinliklerle hazırlanan öğrencilerimiz dans, tiyatro, drama, bando ve müzik gösterileri ile dünyanın tek "çocuk bayramı"nı kutladı. 22 - 23 Nisan tarihlerinde Doğa Kampüsleri'nde düzenlenen etkinliklerle bu yıl da kutlamalar Çocuk Festivali havasında yaşandı. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan törenler; şiirler, oratoryolar, faklı dillerde hazırlanan tiyatrolar, yerel danslar, koro, ritim, bando ve çeşitli sanat aktiviteleriyle devam etti. Gösteriler çocuk şarkıları ve marşlarla sona erdi. Beykoz Kampüsü ise her 23 Nisan'da olduğu gibi Doğa öğrencilerini geleneksel kamp etkinliğiyle ağırladı. Marşlar ve bando eşliğinde aileleriyle kamp yapan öğrenciler keyifli bir gece geçirdiler.

Doğa Okulları güzel bir geleneğini daha bu yıl da yineledi. 23 Nisan’da sözü, yarının büyükleri olacak çocuklarımıza bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında milli egemenliğin sembolü olan TBMM’nin açılışına ithafen Doğa Öğrencileri okul yöneticilerinin koltuğuna oturdular. İstanbul ve diğer illerdeki birçok kampüsümüzde öğrencilerimiz, okul müdürlerinden okul yönetimini devralarak farklı bir deneyim yaşamış oldular.

Doğa Okulları CEO’su Bünyamin ÇeliktenAtaşehir Kampüsü Ortaokul Öğrencisi Poyraz Alpaslan’ı makamına kabul ederek öğrencimizin görüş ve önerilerini dinledi. Ataşehir Doğa Ortaokul Müdürü İbrahim Eraydın’ı temsil eden İhsan Kıvanç öğrencimizin de eşlik ettiği bu anlamlı buluşmada öğrencilerimizle bir süre sohbet eden Doğa Okulları CEO’su Bünyamin Çelikten, öğrencilerin toplantı esnasında öneri olarak sunduğu sosyal sorumluluk projelerinden birini de hayata geçireceğini belirtti.

Yarınları güzelleştirecek, çalışkan ve özgüvenli bireyler yetiştirmenin gururuyla bizler de çocuklarımız kadar mutluyuz!