23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI

Geleneksel Doğa Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası, çevrim içi olarak gerçekleşti.

Doğa Koleji Satranç Bölümü'nün geleneksel olarak düzenlediği ‘Doğa Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası’ 30 Nisan 2023 tarihinde birinci sınıflarımız arasında çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Satranç turnuvamızda, teorik bilgi ve satranç oynama becerilerini geliştirdiğimiz öğrencilerimizin bu becerilerini turnuvada sergileyerek deneyim kazanmalarını hedefledik. Minik satranç sporcularımız ilk çevrim içi turnuvalarında oldukça heyecanlıydılar.
Satranç bölüm başkanımız Beyhan Bayraktar turnuvaya katılım gösteren tüm öğrencilerimizi katılım ve başarılarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

1.  Defne MERT  Kupa  DOĞA KOLEJİ GAZİOSMANPAŞA KAMPÜSÜ
2.  Mehmet Kerem EMEK  Kupa  DOĞA KOLEJİ İNEGÖL KAMPÜSÜ