28 MAYIS t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT KONUĞUMUZ YAKUP ARTKAN

t-MBA Digital Youth Summit canlı yayınlarında dijitalleşmenin farklı sektörlere yansımalarını paylaşmaya devam ediyoruz. 28 Mayıs Perşembe günü saat 17:00’de canlı yayın konuğumuz LEGO Education Türkiye Partneri Teknokta İş Geliştirme Müdürü Yakup Artkan öğrencilerimizle buluşuyor.

ETİKETLER : t-mba digital youth summit , lego education , yakup artkan , lise eğitimi , dijital devrim , jalan korkmaz , canlı seminer , canlı yayın

Dijital gelecekte yeni insan kodu ve iş dünyasının yeni şifrelerini tartışmaya açan t-MBA Digital Youth Summit programımızın canlı yayın konuğu LEGO Education Türkiye Partneri Teknokta İş Geliştirme Müdürü Yakup Artkan olacak. Artkan, t-MBA Bölüm Başkanı Jalan Korkmaz’ın moderatörlüğünde dijitalleşmenin eğitime etkileri ve LEGO Education ile gelişim ve öğrenme konularına değinecek. Artkan, Çekmeköy kampüsü öğrencimiz Derin Akçaoğlu ve Antalya kampüsü öğrencmiz Güngör Efe Özkaya’nın sorularını cevaplayacak.

İki oturum şeklinde gerçekleşecek yayınımızda Yakup Artkan’ı uğurladıktan sonra Ataşehir kampüsü mezunlarımızdan Deniz Özkan ve Acıbadem kampüsü mezunlarımızdan Uygurhan Baran Tanrıdağlı öğrencilerimizin sorularını cevaplayacak. Genç yaşta girişimcilik ekosisteminde yer edinen mezun öğrencilerimiz deneyimlerini lisedeki arkadaşlarına aktaracaklar.

28 Mayıs Perşembe günü saat 17.00'de gerçekleşecek Yakup Artkan ile canlı yayın, Doğa Koleji YouTube ve Facebook hesaplarından ve web sitemizden izlenebilecek.

t-MBA Digital Youth Summit'le Dijitalleşmeye Bakış

Dijitalleşme ile bilgiye ulaşmanın 7 gün 24 saat sınırsız bir şekilde gerçekleşebildiği günümüzde ekonomik, politik, kültürel ve özel hayatlarımız yeniden şekilleniyor. Dijital dünyaya ilişkin gelişmelerin hızla gerçekleştiği şu günlerde Doğa Koleji öğrencileri t-MBA Digital Youth Summit etkinliği ile geleceğin insanına ve iş hayatına ilişkin güncel bilgileri konunun uzmanlarından dinliyor. t-MBA Digital Youth Summit ile günümüzün dünyasında dijitalleşmeyle başa çıkabilmek için bireylerde bulunması gereken nitelikler, multidisipliner olmanın önemi, yoğun sosyal medya kullanımının bireyler üzerindeki sonuçları, dijitalleşmenin iş kaynağı, girişimcilik ve sosyal yaşantımızdaki etkileri öğrencilerimizle paylaşılıyor.