28 ŞUBAT'TA MAVİ KURDELE TAK, MAVİ KOT PANTOLON GİY!

Dünyada ender rastlanan hastalıklarla mücadeleye dikkat çekmek için Global Genes Project, "Mavi Kurdele" ile ender rastlanan hastalıklarla ilgili bir mesaj veriyor.

ETİKETLER : Mavi Kurdele , Doğa Okulu sosyal sorumluluk projeleri , 28 Şubat Dünya Ender Hastalıklar Günü , Sarp'ın Umudu Derneği , Doğa Okulu Ankara Kampüsleri , Global Genes Project

Türkiye'de ilk kez "Sarp'ın Umudu Derneği" , ''28 Şubat'ta Mavi Kurdele Tak, Mavi Kot Pantolon Giy '' diyerek, bu projeyi gönüllü olarak destekliyor! Doğa Okulu Ankara Kampüsleri  de, ender ve genetik hastalıklarla doğan, ağır engelli, hayata ‘’yenik’’ başlamış bebeklerin yaşam koşullarını,  ender ve genetik hastalıklarla mücadeleye dikkat çekmek için 28 Şubat Dünya Ender Hastalıklar Günü’nü, yakalarına taktıkları "Mavi Kurdele" ile " destekliyor.

28 ŞUBAT'TA MAVİ KURDELE TAK, MAVİ KOT PANTOLON GİY!