29 EKİM COŞKU VE HEYECANI TÜM KAMPÜSLERİMİZDE YAŞANDI

Doğa Koleji, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm kampüslerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı aynı coşku ve heyecanla kutladı.

ETİKETLER : cumhuriyet bayramı , 29 ekim , atatürk , ali rıza lüle , cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkan Doğa Koleji öğrencileri, cumhuriyet coşkusunu doya doya yaşadı. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan tören; bando gösterisi ve marşlarla devam etti. Öğrenciler, tören için hazırladıkları piyeslerde, görevlerini eksiksiz yerine getirdi. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm kampüslerimizde milli birlik ve beraberlik coşkusuyla kutlandı. Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yılında; marşlar, sahne gösterileri, sanat ve spor alanında düzenlediğimiz yarışmalarla milli mücadele ruhunu yaşattık” dedi.

Kutlamalar Tüm Gün Devam Etti

Cumhuriyet kutlamaları tüm gün devam ederken, AVM ve meydanlardaki Doğa Koleji etkinlik stantlarında öğrenciler çeşitli aktivitelere katılarak dolu dolu bir gün geçirdi. Kutlamalar kapsamındaki etkinliklerde stantlarda Cumhuriyet Bayramı’na özel fotoğraflar çektiren, boyama yapan öğrenciler, aileleriyle birlikte zaman geçirdi.

“Cumhuriyet Çağdaş Eğitimin Güvencesidir”

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Bağımsızlığın ve demokrasinin sembolü olan cumhuriyet, çağdaş eğitimin ve geleceğimizin güvencesidir. Milletleri bir arada tutan ve kültürlerini gelecek nesillere aktarmasını sağlayan yegane güç, sahip oldukları milli ve manevi değerlerdir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.