3. d’MUN JUNIOR KONFERANSI HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR!

Ortaokul İngilizce Bölümünün en diplomatik programı olan d’MUN Junior Konferansı'mızın 3.'sü, 19-20-21 Aralık 2014 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.

ETİKETLER : d’MUN Junior , konferans , d’MUN , MUN , SOES , Antalya , delege , ortaokul

Üç gün sürecek olan konferans, Türkiye’nin dört bir yanından gelen Doğa Koleji Ortaokul delegelerini bir araya getiriyor. Pearson Assured” onaylı olarak ortaokulda SOES dersi ve kulüp faaliyeti olarak yürütülen d’MUN Junior, öğrencilerin farklı ülkeleri temsil eden delegeler olarak dünya meselelerine çözüm bulmaya çalıştıkları Birleşmiş Milletler simülasyonu ile gerçek hayatla buluşuyor. Her yıl farklı illerde ve farklı konularla ilgili düzenlenen d’MUN Konferansları, uluslararası MUN konferanslarında ödül almış komite başkanları ve Doğa Liselerinde öğrenim gören deneyimli d’MUN komite başkan yardımcıları tarafından yönetilir.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek d’MUN Junior, Türkiye genelindeki Doğa okullarından gelen 230 ortaokul öğrencisinin katılımı ile üç gün sürecek oturumlar boyunca 7 farklı komitede çeşitli evrensel sorunları tartışarak çözüm önerileri sunacaklar. Doğa Koleji’nde gelenekselleşen d’MUN Konferanslarına katılımı heyecanla bekleyen ortaokul delegelerimize başarılar diliyoruz.

3. d’MUN JUNIOR KONFERANSI HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR!