3. TÜRKİYE GENELİ YARATICI YAZARLIK FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Türkiye'nin ilk "Yaratıcı Yazarlık" etkinliğini düzenleyerek bir ilke imza atan Doğa Koleji, bu yıl üçüncü kez yazarları ve yayınevlerini 1000'i aşkın Doğa öğrencisiyle buluşturuyor.

ETİKETLER : yaratıcı yazarlık , yazarlık festivali , ortaokul festival , gülten dayıoğlu , antalya festival , türkçe eğitimi , doğa koleji ortaokul , antalya kitap fuarı

Doğa Koleji olarak, bu yıl üçüncüsünü düzenlemekten gurur duyduğumuz Yaratıcı Yazarlık Festivali, 1- 4 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşecek. Türkiye'nin dört bir yanından gelen Doğa Koleji öğrencilerinden oluşan 1000'i aşkın grup, 20 yazar, yayınevi yöneticileri ve 100 Türkçe öğretmeni ile gelenekselleşen festivalin açılışı 1 Mayıs akşamı yapılacak.

1 Mayıs akşamı yapılacak açılış töreninde bu yılki onur konuğumuz usta yazar Gülten Dayıoğlu olacak.  2 ve 3 Mayıs tarihlerinde ise öğrencilerimiz Türkiye'nin ünlü yazarlarından yaratıcı yazarlık üzerine eğitimler alacak. Günde altı ders saati yapılacak olan eğitimlerin ardından yine bir ilk olarak "Doğa Koleji Kitap Fuarı"nın açılışı gerçekleştirilecek. Öğrencilerimize kitap okuma sevgisini kazandırmak ve kitap alışverişi yapma kültürünü aşılamak için oluşturacağımız bu fuarda öğrencilerimiz aynı zamanda yazarlarımıza kitaplarını imzalatabilecek. Havuz saatinin ve çeşitli etkinliklerin ardından gece animasyon gösterilerini izleyecek olan öğrencilerimiz festivalin tadını eğlenerek de çıkaracaklar.

Yaratıcı yazarlık festivalimiz 4 Mayıs Cuma sabahı saat 8.30'da başlayacak olan Resmî Sertifika Töreni ile sona erecek. Sertifika töreninde ünlü yazarlar öğrencilerimize başarı sertifikalarını takdim edecek. Katılacak olan tüm öğrencilerimize  başarılar diliyor kavramamıza değer katan yazarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.