4. DEĞERLER EĞİTİMİ VE POZİTİF PSİKOLOJİ PANELİ GERÇEKLEŞTİ!

Doğa Okulu Acıbadem Bilim Kampüsü Sosyal Bilimler atölye çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl 4.'sünü düzenlediğimiz Değerler Eğitimi ve Pozitif Psikoloji Panelinde 'Empati' konusunu işledik.

ETİKETLER : Panel , Değerler Eğitimi ve Pozitif Psikoloji Paneli , Acıbadem Bilim Okulu , Üsküdar Üniversitesi , Nevzat Tarhan , Aynur Sayım , Orhan Gümüşel

Bir başkasının duygularını anlamak, içinde bulunduğu durumu içselleştirmek olarak bilinen ve insan ilişkileri bağlamında giderek karmaşıklaşan dünyamızda çok büyük önem taşıyan "Empati" kavramını Üsküdar Üniversitesi'nin değerli hocaları Prof. Dr. Sayın Nevzat Tarhan, Uzman Psikolog Sayın Aynur Sayım ve Uzman Psikolog Sayın Orhan Gümüşel bizler için bir kez daha ele aldılar. Öğrenci ve velilerin yoğun katılım gösterdiği panelimizin sonunda değerli hocalarımıza plaketleri takdim edildi.