4. d’TEENS TALK DOĞA LİSELERİ İNGİLİZCE MÜNAZARA TURNUVASININ KAZANANLARI BELLİ OLDU

ETİKETLER : d'teens , doğa koleji lise , lise eğitimi , ingilizce eğitimi , fen ve teknoloji liseleri , münazara turnuvası

Lise İngilizce Bölümü tarafından 6-7 Nisan tarihlerinde Doğa Koleji Acıbadem kampüsünde düzenlenen 4. d’Teens Talk İngilizce Münazara Turnuvası Doğa liselerinden 42 takımın katılımı ile gerçekleşti. Yıllık ders içeriğimiz içerisinde de yer alan münazara eğitimi ve düzenlediğimiz bu turnuvalar ile amacımız öğrencilerimizin İngilizce dil kullanım becerilerinin geliştirilmesini sağlarken ilişkileri, yaşantıları ve olayları sorgulamaları, analiz etmeleri, empati kurmaları ve kendilerini en doğru ve hızlı şekilde ifade etmeleridir. Öğrencilerimizin, hayatlarının her evresinde sorun ve sorulara yaklaşımlarında kavgacı değil, yapıcı, sorgulayıcı ve yaratıcı olmalarını istiyoruz. Tüm katılımcılarda bu kazanımlara ulaşmanın mutluluğu ile turnuvamızı gerçekleştirdik.

Turnuvada final maçını Bostancı Kampüsü Fen-Tek Lisesi ve Şişli Kampüsü Anadolu Lisesi oynadı. Kazanan tüm jüri oylarıyla Bostancı Fen-Tek Lisesi oldu. "En İyi Konuşmacı Ödülü"nü ise  turnuva boyunca aldığı puanlar ile Antalya kampüsünden öğrencimiz Umay Aslan’ın oldu.

Tüm öğrencilerimizi kutluyor, öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.