5. DOĞA KOLEJİ BLOK FLÜT FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİ

Gelenekselleşen Doğa Koleji Blok Flüt Festivali'nin 5.si başarıyla gerçekleşti. Festival ardında yine güzel sesler bıraktı.

ETİKETLER : blok flüt dinletisi , konser , festival , Doğa koleji korosu , müzik eğitimi , flüt eğitimi

Doğa Kolejinin geleneksel blok flüt festivalinin 5.si 18 Mayıs 2017 Perşembe tarihinde Ataşehir 1, Çekmeköy, Sarıyer, Bahçelievler ve Batışehir Kampüslerinde gerçekleştirildi.

Göz ardı edilemeyecek kazanımları olan festivallerimizde öğrencilerimiz akademik başarılarının yanında birlikte hareket ederek güzellikler ortaya koymanın önemini ve mutluluğunu bu festivaller aracılığı ile çok iyi özümsüyor. Festivalde dinletiler sunan öğrencilerimiz dinleyenlere "artık benim sazım blok flüt" diyerek enstrümanına sahip çıkıp ne kadar da önemli olduğunu etrafına yaşayarak gösteriyor. Dünyaca ünlü blok flüt sanatçılarını internetten takip ederek onlar gibi olabilmek için hevesle çalışıyorlar. Öğrencilerimizle gururluyuz.

5 ayrı bölgede gerçekleşen festivalimizde kampüslerimizin dereceleri şöyle sıralandı;

Avrupa 1. Bölge
1. Beyoğlu Kampüsü