5. KOROLAR BULUŞUYOR FESTİVALİ!

Korolar Buluşuyor Festivali'nin beşincisi 24-25-26 Mart'ta Acarkent Doğa Koleji'nde düzenleniyor.

ETİKETLER : 5. Korolar Buluşuyor Festivali , Acarkent Doğa Koleji , Aylin Güler , Festival

Doğa Okulu olarak tüm ilköğretim düzeyindeki okullara olumlu örnek ve rehber olabilmek, ilköğretim okulları arasında işbirliği ve iletişimi geliştirebilmek, müzik eğitiminde yeri ve önemini vurgulamak, ilköğretimde öğrencilere müzik sevgisi aşılayıp farklı türdeki eserleri tanıtıp sevdirmek amacıyla gerçekleştirilen festivalimiz, bu yıl tüm Türkiye’deki ilköğretim okullarının katılımına açıldı. İlköğretim okullarına ait öğrenci koroları, çok sesli eserlerini seslendirmek üzere, okulumuz tarafından misafir edilecek. “Doğa Okulu 5.Korolar Buluşuyor Festivali”ne Türkiye’deki tüm ilköğretim okulları koroları müzik öğretmenleri yönetiminde ve liderliğinde katılım gösterebilecek .5. Korolar Buluşuyor Festivali, 24-25-26 Mart 2014 tarihinde Acarkent Doğa Koleji'nde...

Başvuru; Aylin Güler

aylin.guler@dogakoleji.k12.tr 0216 485 35 80 Acarkent Doğa Koleji/Beykoz

5. KOROLAR BULUŞUYOR FESTİVALİ!