5. KOROLAR BULUŞUYOR FESTİVALİMİZ GERÇEKLEŞTİ!

24-25-26 Mart 2014 tarihinde 5. Korolar Buluşuyor Festivalimiz 2000 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti...

ETİKETLER : 5. Korolar Buluşuyor Festivali , Kartal Doğa Koleji , Erdem Kınay , Merve Özbey , Nazan Akın , Şüeda Şanver , Tuğba Ertan , Coşkun Nehir , H. İbrahim Muslu

İzmir Türk Koleji'nin 1., Uşak Bedriye ve Kadir Uysal Ortaokulu'nun 2., ve Kartal Doğa Koleji'nin 3. olduğu ve toplam 45 koronun katıldıgı festivalimizde diger okullarımız da farklı başarı ödülleri aldılar. Katılan tüm korolarımıza çok teşekkür ediyoruz. Jüri üyelerimiz Nazan Akın, Şüeda Şanver, Tuğba Ertan, Coşkun Nehir ve H. İbrahim Muslu; müzikle eğitilerek yetişen öğrencilerin nitelikli bir toplum oluşturma da çok önemli olduğunu ve Doğa Okulları'na bu calışmalar için çok teşekkür ettiklerini ısrarla söylediler. Ödül töreninde aranjör Erdem Kınay ve Merve Özbey öğrencilerle birlikte keyifli dakikalar yaşadılar .