5. YENİ NESİL EĞİTİM KONFERANSI BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI!

Eğitim vizyonuna yön veren yenilikçi projelerin paylaşıldığı 5. Yeni Nesil Eğitim Konferansı için başvuru süresi 14 Mart 2015 tarihine kadar uzatıldı. Proje başvurularınızı 14 Mart 2015 Cumartesi gününe kadar yapabilirsiniz.

ETİKETLER : Eğitimde Değişim Hareketi , Yeni Nesil Eğitim Konferansı , Acıbadem Doğa Koleji , Doğa Okulu eğitim projeleri

Proje başvurularının sonuçları; 21 Mart 2015 tarihinde www.egitimdedegisimhareketi.org adresinde ilan edilecek. Seçilen projeler 4 Nisan 2015 tarihinde Doğa Okulu Acıbadem Bilim Kampüsü'nde düzenlenecek olan 5. Yeni Nesil Eğitim Konferansı'nda eğitimcilerle paylaşılacak.

Son Başvuru Tarihi                                   : 14 Mart 2015

Başvuru Sonuçlarının Açıklanması           : 21 Mart 2015

İzleyici Başvurularının Sona Ermesi         : 1 Nisan 2015

Başvuru için : www.egitimdedegisimhareketi.org

Eğitimde Değişim Hareketi, Doğa Okulu ve Vitamin Eğitim’in Türk eğitim sistemine kazandırdığı lider bir projedir. Yeni Nesil Eğitim anlayışlarına ve uygulamalarına destek veren, özgün, yenilikçi ve fark yaratan her türlü projenin sergilenmesine olanak sağlayan, ayrıcalıklı bir eğitim platformudur. Bu platformda öğretmenler ve eğitim uzmanları, kalıplara ve geleneksel eğitim ortamlarına bağlı kalmadan, hayallerini sınırlandırmadan hazırladıkları projeleri paylaşabilme ve kendilerini ifade edebilme şansı yakalar. Konferans, proje sunumlarının yanı sıra alanında uzman eğitimcilerin düzenlediği atölye çalışmalarıyla da modern eğitime katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Ben de bu harekette yer almak istiyorum, ben de projeme güveniyorum.” diyen tüm öğretmenler  www.egitimdedegisimhareketi.org adresinden başvuru yapabilirler.

5. YENİ NESİL EĞİTİM KONFERANSI BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI