5. YENİ NESİL EĞİTİM KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ!

Doğa Koleji ve Vitamin Eğitim işbirliği ile organize edilen 5. Yeni Nesil Eğitim Konferansı, Eğitimde Değişim Hareketi’nin bir parçası olmayı hedefleyen yüzlerce eğitim gönüllüsünün katılımı ile 4 Nisan 2015 Cumartesi günü Doğa Okulu Acıbadem Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

ETİKETLER : Eğitimde Değişim Hareketi , Yeni Nesil Eğitim Konferansı , Acıbadem Doğa Koleji , Doğa Okulu eğitim projeleri , vitamin eğitim , doğa koleji

Yüzlerce proje arasından akademik kurul tarafından seçilen 20 seçkin projenin sunulduğu ve 9 atölye çalışmasının yapıldığı 5. Yeni Nesil Eğitim Konferansı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen eğitimcileri bir araya getirdi. Açılış konuşması Kadir Has Üniversitesi Öğretim Görevlisi İsmail Hakkı Polat tarafından yapılan konferansa, yüzlerce eğitimcinin yanısıra, Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ Genel Müdür Yardımcısı Sadi Türeli de katılımları ile destek verdiler. Doğa Koleji’nin yürüttüğü Kardeş Okullar Projesi ortaklarından Nebahat Güler de kapanış töreninde bir konuşma yaparak Eğitimde Değişim Hareketi’nin bir parçası oldu. Konferansın kapanış töreninde ayrıca Doğa Koleji’nin yürüttüğü “Doğa Harikası Benim Öğretmenim” yarışmasında seçilen 20 finalist öğretmen de plaketlerini aldılar.

Gün boyunca Vitamin Eğitim tarafından canlı yayımlanan proje sunumları sırasında öğretmenler, kalıplara ve geleneksel eğitim ortamlarına bağlı kalmadan hazırladıkları özgün, yaratıcı ve fark yaratan projelerini paylaşabilme ve kendilerini ifade edebilme şansı yakaladılar. Alanında uzman eğitmenler tarafından yürütülen atölye çalışmalarında ise katılımcı öğretmenlerimiz, 21. yüzyıl eğitim vizyonunu yansıtan yeni fikirler ışığında bilgi alışverişinde bulunarak eğitim anlayışlarına katkıda bulundular.

Konferansa katılarak Eğitimde Değişim Hareketi’ne destek veren ve yeni nesil eğitim anlayışlarına katkı sunan tüm eğitimcilere teşekkür ediyoruz.

5. YENİ NESİL EĞİTİM KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ!